Rygestop med hypnose i Herning

Udfordringen ved at holde op med at ryge er mere kompleks end den kemiske nikotinafhængighed.

Rygning er gennem mange år anvendt til at regulere følelser og tilstande samt vanemæssigt koblet sammen med forskellige aktiviteter. At blive røgfri indebærer derfor også at bryde den følelsesmæssige binding til rygning og at justere på den betydning, man tillægger rygning.

For de fleste rygere er det umådeligt skræmmende at forestille sig, hvordan man skal kunne fungere i verden uden tobak. Bekymringen for at lykkes med at stoppe bliver på den måde ofte lige så betydelig som bekymringen for at det ikke kan lykkes.

Individuel rygestop rådgivning – Alle er forskellige

Selv om der nogle generelle principper at pejle efter i et rygestop er vi alle forskellige. Derfor er det vigtigt at få belyst de personlige funktioner rygning har og den personlige motivation for at stoppe, hvis det skal lykkes. Når jeg arbejder med rygestop bruger jeg derfor en session for at få klarlagt din rygepsykologi. Efterfølgende anvendes hypnose til at få din beslutning om at blive røgfri til at forankre sig i hele din krop og mentale indstilling. Telekia er din ekspert i rygesport i Herning.

Kom og få hjælp til rygestop med hypnose